Sedmnáctka prohrála v Ostravě nejtěsnějším rozdílem

5. 3. 2018   |   esebo
Mladší dorostenci U17 v mistrovském utkání v Ostravě podali dobrý výkon, ale na body to tentokrát nestačilo.
19. kolo, neděle 4. 3. 2018, 16:15

FC Baník Ostrava

FC Hradec Králové

1:0
0:0
FC Hradec Králové: Král Marek - Hak Vratislav, Kiec Martin, Donát Denis, Podsadlo Štěpán (40' Zámečník Filip) - Kosař Jakub - Vošlajer Tomáš, Štipák Jakub, Kejř Marek, Vávro Peter - Šípek Matěj (60' Lihařík Vojtěch)

Ohlasy

Hodnocení trenérů Baník Ostrava Slončíka a Blejchaře: Proti Hradci jsme celé utkání překonávali obranný blok soupeře. Snažili jsme se o rychlou kombinaci, ale ne vždy jsme byli přesní a Hradec měl pár nebezpečných brejků. Měli jsme několik nadějných příležitostí, ale chybělo nám kvalitnější řešení. Za trpělivost a odhodlání jsme byli odměněni vítěznou brankou v závěru utkání.

Hodnocení, Jakub Drapač, as. trenéra FC Hradec Králové U17:Odehráli jsme velmi kvalitní zápas s dobrým, silně technickým mužstvem. V prvním poločase drželi míč domácí, ale jen na své polovině, my hráli dobře pozičně a se všemi náznaky do útočné fáze domácích jsme si poradili až na dvě situace, kdy nás bravurně podržel novic v naší bráně Král. V druhém poločase jsme se herně osmělili, hra se vyrovnala, v určitých fázích jsme herně byli lepším mužstvem, ale v útočné fázi jsme řešili situace opačně, kdy místo, aby jsme daný moment vzali na sebe, jsme řešili unáhlenou přihrávkou. 3 minuty před koncem se domácím podařilo dát jediný a rozhodující gól zápasu, kdy jsme špatně rozehráli autové vhazování, domácí získali míč, který nakopli do pokutového území a domácímu útočníkovi se se štěstím podařilo skórovat. Dostat gól v posledních minutách utkání je kruté, ale domácí si vítězství zasloužili. Domácím gratulujeme.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků