Devatenáctka v přestřelce zvítězila se Slaskem Wroclaw 4:3

14. 2. 2018   |   Ondra Trojna
S lídrem nejvyšší polské ligy U19 Slaskem Wroclaw se na umělé trávě Všesportovního stadionu zrodila přestřelka, kterou zvládli lépe domácí Votroci a po brankách Králíčka, Čápa, Soukeníka a Rybczuka zvítězila 4:3.
přát., středa 14. 2. 2018, 14:00

FC Hradec Králové

Slask Wroclav

4:3
3:2

Branky: 17´Králíček, 23´Čáp z penalty, 36´Soukeník, 63´Rybczuk - hosté 28´, 39´, 52´

FC Hradec Králové: Hůlka Lukáš - Vencl David, Ptáček Michael (46' Havel Jakub), Nemšovský Adrian, Kadlec Jan - Soukeník Dominik, Štěrba Jakub (46' Mokrejš Jakub) - Mahr Jan (21' Bičiště Dominik (68'Štěrba Jakub,)), Čáp Roman (72' Doležal David), Doležal David (46' Rybczuk Aleš) - Králíček Milan (46' Firbacher Filip)

Ohlasy

Pavel Matějka, trenér: Zajímavá konfrontace s vedoucím celkem polské dorostenecké ligy vyzněla lépe pro nás. Vyhráli jsme těžké utkání, kdy soupeř byl velice pohyblivý a agresivní. Až na určité části utkání jsme se soupeři v těchto atributech vyrovnali. Po pěkných kombinačních akcích jsme vstřelili čtyři branky a další šance zůstaly nevyužity. Musíme uznat kvalitu soupeře, ale i přes tento fakt jsou tři obdržené branky příliš. Stále nám to ukazuje, v čem se máme neustále zdokonalovat.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar