Juniorka zápas s Dynamem otočila ve druhém poločase

21. 8. 2017
Ve čtvrtém kole Juniorské ligy přivítal FC Hradec Králové celek z jižních Čech. Českým Budějovicím se vstup do nového ročníku vydařil o malinko lépe, favoritem však díky domácímu prostředí byli Votroci, kteří se dokázali prosadit třikrát ve druhém poločase a otočili tak zápas ve svůj prospěch.
4. kolo, neděle 20. 8. 2017, 12:00

FC Hradec Králové

SK Dynamo Č. Budějovice

3:1
0:1

Branky: 52. Brokeš, 70. Jukl, 87. Střelec – 13. Matoušek. Rozhodčí: Pechanec – Arnošt, Vít. ŽK: Čech – Tomek, Vaněk, Chylík, Coufal, Frnoch. Diváci: 100.

FC Hradec Králové: Mach – Brokeš, Čech, Jukl, Martinec, Miker, Pajer, Bexigas Ramos, Šípek (87. Vencl), Trávníček, Vukčevič (62. Střelec).
SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Frnoch, Hála, Chylík (76. Vlk), Krejčí (88. Kubata), Matoušek, Rehor, Škoda (62. Kadlec), Štifter, Tomek (88. Collin), Vaněk.


Reportáž

Úvod utkání přinesl vyrovnanou hru, která se po chvíli změnila v menší převahu domácího celku. Byli to však hosté, kteří se dokázali prosadit první. Jakub Matoušek chvíli před uplynutím čtvrt hodiny hry dostal balón do východočeské sítě a rázem to tak byli domácí, kteří museli dohánět jednobrankové manko.

Podstatě většina zbytku první půle se odehrávala blíže k brance Jihočechů, Hradečtí sice kombinovali a zkoušeli různé varianty, dostat se do pořádného zakončení, ze kterého by mohli vyrovnat, se jim však nepodařilo. Když domácím nepomohly ani standardní situace, tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení hostů.

Druhý poločas však byl už zcela v režii domácích. Nejprve sedm minut po přestávce vyrovnával Ondřej Brokeš a za čtvrt hodiny už se Hradec radoval z druhé branky do sítě hostujícího Coufala. Postaral se o to Robert Juk. Domácí však nemohli usnout na vavřínech. Jistotu v koncovce a za třemi body jim ale přidal v závěru ještě Václav Střelec a Votroci tak po skvělé druhé půlce vybojovali své premiérové tři body v letošní sezoně.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B