Junioři vezou z Bohemky bod za remízu 1:1

13. 8. 2017   |   Admin
Třetí kolo Juniorské ligy zavedlo Votroky na hřiště pražských Bohemians do Uhříněvse. Po vyrovnaných devadesáti minutách si svěřenci Karla Krejčíka z Prahy odvážejí bod za remízu 1:1. Tu jim vystřelil gólem z penalty Jiří Miker.
3. kolo, neděle 13. 8. 2017, 11:00

Bohemians Praha 1905

FC Hradec Králové

1:1
1:0

Branky: 13. Begič – 55. Miker (pen.). Rozhodčí: Lerch – Petřík, Kotalík. ŽK: Kocourek, Brak – Čáp. Diváci:100.

Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Václavík, Hubínek, Vaníček (81. Buneš), Vrána (59. Melíšek), Káš, Kocourek (80. Růžička), Vacík, Begič, Věchtík (62. Nátr).
FC Hradec Králové: Vízek – Vukčevič, Nosek, Miker (90. Vencl), Tráníček, Brokeš (69. Mokrejš), Střelec, Ramos Lopez (46. Holeš), Martinec, Gjinollari (46. Čáp), Jukl.


Reportáž

Bohemians chtěli dát zapomenout na nepříliš povedený začátek soutěže, kdy za dvě kola inkasovali hned jedenáctkrát. Především vysoká porážka 0:7 v Příbrami je posunula až na samotný chvost tabulky. Oproti tomu Hradec nedokázal v předchozích utkáních ani jednou skórovat, nicméně si připsal alespoň bod za remízu se Spartou. Východočeši však zůstávali jediným celkem v české skupině, který neskóroval.

Dlouho vše nasvědčovalo tomu, že Hradečtí prodlouží sérii bez vstřelené branky. Zvláště poté, co se domácí dostali po čtvrthodině hry do vedení, kdy se z rohového kopu, a několika odrazech, prosadil Ismar Begič. Hráči v zelenobílých dresech poté po zbytek prvního poločasu dominovali, ale ze své převahy nedokázali vytěžit pohodlnější náskok. Když už se dvakrát dostali ke střele, tak v obou případech pohotově zakročil Vízek.

Po obrátce se ale aktivita domácích vytratila a tak se jí ujali hosté, kteří si z následných akcí vynutili standardní situaci z dvaceti metrů. K ohrožení domácího Šrámka sice nedošlo, ale podle sudího Lercha zahrál Kocourek ve vápně rukou a odpískal penaltu. Domácího hráče navíc ještě odměnil žlutou kartou.

K exekuci pokutového kopu se postavil Jiří Miker. Směr jeho přízemní střely sice Šrámek vystihl, ale míč se pod jeho tělem dostal nakonec do branky a Hradec tak srovnal vývoj utkání.

Oba týmy se posléze zatáhly a do konce utkání už vážněji soupeře neohrozily. Zápas tak skončil nerozhodně 1:1. Bohemians se díky remíze odrazili z poslední dvanácté pozice na desátou. Hradec Králové je se dvěma body osmý.

Ohlasy

Hodnocení, Karel Krejčík - trenér:Utkání se hrálo na hřišti SK Čechie Uhříněves. První poločas se nám herně absolutně nepovedl. Domácí měli od začátku utkání trvalou převahu, z které se po rohovém kopu zaslouženě ujali vedení. Navíc měli několik dalších situací na navýšení skóre. Po tomto slabém výkonu jsme museli o poločase prostřídat sestavu . Druhý poločas jsme začali být daleko aktivnější, převzali jsme aktivitu a zaslouženě vyrovnali. Měli jsme několik dalších možností otočit utkání v náš prospěch, ale největší šanci Jirka Miker nedal. Celkově lze remízu považovat za spravedlivou i vzhledem velice nepovedenému výkonu v první části utkání

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B