Juniorka přišla v Příbrami o body v nastavení

4. 3. 2019   |   FC Hradec Králové
Smolný zápas odehrála v Příbrami hradecká juniorka. Svěřenci Karla Krejčíka celé utkání bránili vedení 1:0, hluboko v nastaveném čase ale inkasovali dva góly a do Hradce se vrátili s prázdnou.
20. kolo, pondělí 4. 3. 2019, 13:00

1.FK Příbram

FC Hradec Králové

2:1
0:1

Branky: 90+4. a 90+6. (pen.) Hloušek – 5. Firbacher. Rozhodčí: Vitner – Kožár, Myška. ŽK: Kilián – Kropáček, Petřík, Vízek. 80 diváků.

1.FK Příbram: Beran – Polák (87. Jelínek), Šíma, Benda, Kilián (89. Belej) – Polidar, Průcha, Katidis (89. Jílek), Hlúpik – Keita (87. Nezník), Jandera (74. Hloušek).
FC Hradec Králové: Vízek – Finěk, Kundrt, Locker, Gjinollari (46. Petřík) – Vobejda – Šípek (90+4. Brůža), Soukeník, Bičiště (90+1. Prouza) – Kropáček, Firbacher.


Reportáž

Už v 5. minutě využil nedorozumění příbramského brankáře a stopera Filip Firbacher, uklidil míč do brány a Votroci vedli 1:0.

Domácí pak měli převahu, šance, které si vytvořili, ale pochytal vynikající Patrik Vízek. Hradečtí mezitím hrozili z brejků, právě po Vízkově výkopu šel sám na gólmana soupeře Dominik Bičiště, z úhlu však trefil tyč. Hradecký brankář střelce soupeře doslova deptal, třeba Matěj Polidar na něm ztroskotal hned několikrát.

Po půlhodině se Firbacher opřel do míče na půlce, spolu s vyběhnutým brankářem soupeře ale překopl i bránu.

Ve druhé půli ve velmi silném větru pokračovala územní převaha Příbrami, Hradečtí ale zodpovědně bránili a sami vyráželi do protiútoků. Ty však neřešili dobře.

Až v 94. minutě obrana hostů nechala volného Dominika Hlouška a ten životní trefou z voleje trefil šibenici. 1:1. To ale nebylo všechno – ještě o dvě minuty později po pádu jednoho z útočníků Příbrami v hradeckém vápně rozhodčí Miloš Vitner odpískal penaltu. Hloušek ji proměnil, připsal si druhý přesný zásah v utkání a strhl vítězství ve prospěch Příbrami.

Ohlasy

Josef Locker:

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Cením si síly našeho týmu, přiznává Daniel Horák

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Mládež

Zlatí Votroci! Kategorie U12 slaví mistrovský titul