Sedmnáctka v Příbrami jasně dominovala

7. 6. 2018   |   esebo
Mladší dorost vstřelil v Příbrami čtyři branky a veze domů tři body.
32. kolo, sobota 2. 6. 2018, 13:45

1.FK Příbram

FC Hradec Králové

0:4
0:4

branky: 5. Šípek, 12. Králíček, 15. Králíček, 39. Poláček

1.FK Příbram: Smrkovský – Vokurka, Kubík, Vohradský, Zemánek, Hošťálek (46. Kareš), Češka, Navrátil, Obdržal (C), Matoušek (41. Budínský), Mourek (41. Vild)
FC Hradec Králové: Král Marek - Kiec Martin, Donát Denis, Poláček Marek - Hak Vratislav (40' Zámečník Pavel), Kosař Jakub, Štipák Jakub, Firbacher Filip (40' Lihařík Vojtěch), Vávro Peter (56' Podsadlo Štěpán) - Králíček Milan (56' Šaněk Marek), Šípek Matěj (60' Zbořil Matyáš)

Ohlasy

Jakub DrapačZ naší strany jsme odehráli výsledkově i herně jednoznačný zápas. Zejména první poločas, když jsme domácí přimáčkli na jejich polovinu a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Výsledek v poločase mohl skončit daleko větším rozdílem. I druhý poločas jsme měli více ze hry my, ale z přemíry snahy se nám v před finální a finální fázi vytratila kvalita. I přesto jsme si další šance vypracovali, ale ve většině případů nám chyběl krůček v lepším postavení ve velkém vápně ke vstřelení gólu. Na konci zápasu nás od obdrženého gólu zachránil výborným zákrokem Král, když tváří v tvář domácímu útočníkovi zneškodnil jeho 100% šanci. O víkendu nás čeká poslední zápas sezóny, když na domácí půdě přivítáme Zlín.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín